Da li je ona najjača riba u Srbiji? Glumica se razgolitila i pokazala čime raspolaže, ovaku je do sada nismo videli
Ivana Dudić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mačka

Da li je ona najjača riba u Srbiji? Glumica se razgolitila i pokazala čime raspolaže, ovaku je do sada nismo videli

Glumica je pokazala vitko telo

Objavljeno:

Glumica Ivana Dudić u poslednje vreme sve češće pokazuje zanosnu figuru i sve je bliže tome da ponese titulu najzgodnije srpske glumice koju već dugo nosi njena koleginica Jelisaveta Orašanin.

Atraktivna glumica trenutno uživa u Meksiku, odakle je objavila niz izazovnih fotografija koje su privukle pažnju njenih pratilaca i izazvale brojne komentare, naročito prva u nizu na kojoj pozira okrenuta leđima dok joj je zadnjica "ukrašena" peskom, piše Super žena.

Ivana pozira u toples izdanju na plaži te nosi samo tanga bikini gaćice, zbog čega je pobrala silne komplimente za izgled, a uz objavu je poručila: "I just call to say I love you".

"Zaljubiće se narod", "Fotografije su mrak", "Model si", I pesak uživa u lepoti", "Prelepo telo"... Samo su neki od komentara.

Na drugoj objavi pozira u majičici bez grudnjaka koja "glumi" topić i visoko podignutim gaćicama, a pažnju privlače njeni izvajani trbušnjaci i vitka figura.

Očigledno je da glumica i sama uživa u rezultatima truda i rada, pa ponosno pokazuje gotovo svaki deo tela, što nailazi na veliko oduševljenje njenih vernih pratilaca.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/I.M./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.